Przegląd lodowych trendów na lato 2022
Trendy ’22 w kategorii lodowej Producenci lodów nieustannie śledzą trendy i poszukują wyjątkowych smaków. Nieoczywiste rozwiązania przyciągają, intrygują, ale także pozwalają zatrzymać uwagę klienta na
Trendy ’22 w kategorii lodowej Producenci lodów nieustannie śledzą trendy i poszukują wyjątkowych smaków. Nieoczywiste rozwiązania przyciągają, intrygują, ale także pozwalają zatrzymać uwagę klienta na
· Anne-Birgitte Albrectsen, Dyrektor Generalna Fundacji LEGO, wzywa do pilnego przeciwdziałania narastającym na świecie problemom wczesnego dzieciństwa, które negatywnie wpływają na rozwój przyszłych pokoleń · 143 mln
Co kryje się w Twojej lodówce? Lodówka jest niezastąpionym sprzętem kuchennym, obecnym w każdym domu. Staramy się dbać o jej czystość możliwie często. Jednak jak
Składniki (10 – 12 sztuk): • 1 banan • 2 jajka • 100 ml wody Mama i ja • 50 ml oleju rzepakowego • 130
Składniki: Lody waniliowe: • 400 ml schłodzonego mleka skondensowanego słodzonego • 300 ml schłodzonej śmietany 30% • laska wanilii lub pasta/ ekstrakt waniliowy Polewa jagodowa:
Składniki (2–4 porcje): 8 kromek chałki (grubość ok. 1,5 cm) · 3 jajka (L) · 150 ml mleka · 2 łyżki cukru trzcinowego · 1/2
Składniki (keksówka ok. 30×15 cm): · 1 opakowanie słonecznika łuskanego (200 g) marki Kresto · 1 szklanka pestek dyni marki Kresto · 1 szklanka siemienia
Składniki: 1 puszka moreli w zalewie Beach Flower 2 galaretki morelowe 500 ml jogurtu greckiego 5 łyżek nasion chia Dodatkowo: granat, winogrona lub inne owoce
Składniki: 1 makrela wędzona (ok. 300 g) 150 g sera białego 4 łyżki oleju Rapso 2–3 łyżeczki chrzanu tartego 3 ogórki kiszone 1/3 papryki czerwonej