Rozmowy przy stole, czyli przez żołądek do serca
Jedzenie pobudza większość zmysłów – smaku, wzroku i węchu. Rozmowy o jedzeniu angażują do tego zmysł słuchu, a dodatkowo mogą wpłynąć na naszą wyobraźnię. Mając
Jedzenie pobudza większość zmysłów – smaku, wzroku i węchu. Rozmowy o jedzeniu angażują do tego zmysł słuchu, a dodatkowo mogą wpłynąć na naszą wyobraźnię. Mając
Rozmowy i skargi Jak wynika z danych Biura Rzecznika Praw Pacjenta, w I kw. br. za pośrednictwem infolinii przeprowadzono 33 604 rozmowy z pacjentami. Było
Sangwinik na diecie, czyli co powinien jeść urodzony optymista? Towarzyski, otwarty i wiecznie uśmiechnięty sangwinik cechuje się niespożytą ilością twórczej energii. Nie ma problemów ze
Za nami pierwsze wiosenne burze, a sezon na nie dopiero się zaczyna. Jeśli chcemy czuć się w pełni przygotowani na sezonu burzowy, podejmijmy odpowiednie działania
ODWAŻNIE I ZDECYDOWANIE – W STYLU ROCKOWYM Stylizacja w stylu rockowym – prosta, ale z pazurem. Wystarczy skompletować krótkie jeansowe spodenki, klasyczne jeansy z fabrycznymi
Grillowane warzywa z dodatkiem sera haloumi z pewnością znajdą uznanie nie tylko wśród wegetarian i będą stanowić lekki, a jednocześnie pełnowartościowy posiłek. Składniki: · 200
Z odrobiną sera pleśniowego, białego wina i kaparów wyeksponujemy ich smak i z pewnością stworzymy wykwintne danie. Składniki (4 porcje): · 500 g polędwiczki wieprzowej
A gdyby tak zrobić kuchenną rewolucję i przygotować wersję wegańską?! Podpowiadamy, jak przygotować klasyczny mięsny sos w wersji wegetariańskiej. Składniki (4-6 porcji): • 1 litr
Higienizacja, bo o niej mowa, to podstawa. W zależności od uwarunkowań naszego organizmu i stylu życia należy ją przeprowadzać co 3 do 12 miesięcy. Składa