Jogurtowa pokusa

Kremowo-chrupiące śniadanie, w którym wszystkie składniki doskonale się przenikają i uzupełniają. Rześki smak jogurtu idealnie zgrywa się tutaj ze słodyczą owoców oraz suszonych kostek daktylowych. Całość zawiera moc witamin i zdrowych mikroelementów, takich jak potas czy żelazo, a obecne w bakaliowej mieszance nerkowce i płatki migdałowe uzupełniają posiłek o dawkę dobrych tłuszczy.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Składniki:

· 150 g jogurtu naturalnego
· 150 g ulubionych owoców
· 50 g mieszanki MIXX BAKALII KRESTO Z NERKOWCEM

Wykonanie:

1. W szklance, słoiczku lub przezroczystej miseczce układaj na przemian warstwy jogurtu, owoców i bakalii.
2. Całość z wierzchu obficie posyp bakaliami.

VOG Polska
VOG Polska Sp. z o.o. powstała w 1994 roku, początkowo pod nazwą KRESTO- Polska. W 1999 pozyskała nowego właściciela VOG AG-austriackie przedsiębiorstwo z centralno-europejską kompetencją, własnymi spółkami w 7 krajach, doświadczeniem w produkcji win i oleju jadalnego, jak również w imporcie oraz w handlu produktami spożywczymi i przemysłowymi. Przedsiębiorstwo VOG Polska Sp. z o.o. spełnia również wymagania International Food Standard (IFS) na poziomie wyższym. Certyfikowany system zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP gwarantuje bezpieczeństwo oraz wysoką jakość produktów.

Źródło:

VOG Polska