Jogurt z malinami

Jak unikać nieprzemyślanego jedzenia na mieście? Wystarczy zaplanować wcześniej swoje posiłki i przygotowywać je w domu przed wyjściem do pracy lub na uczelnię.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Nie musisz również martwić się transportem – szczelne pojemniki zdadzą tutaj egzamin. W roli szybkiej śniadaniowej przekąski doskonale sprawdzi się jogurt z malinami i MIXEM BAKALII Z ŻURAWINĄ KRESTO. To prosty i pożywny sposób na uzupełnienie energii na dalszą część dnia.

Składniki (2 porcje):

  • 500 g jogurtu naturalnego
  • 150 g malin (mrożonych lub świeżych)
  • 1/2 op. MIXU BAKALII Z ŻURAWINĄ KRESTO
  • 1–2 łyżki miodu (lub innego słodzika

Wykonanie:

1. Odłóż 6 malin, a resztę zmiksuj z jogurtem i słodzikiem.
2. Przelej porcje jogurtu do dwóch misek, dodaj do nich MIX BAKALII Z ŻURAWINĄ KRESTO oraz pozostałą część malin.
3. Gotowe danie możesz przełożyć do pudełka i zabrać do pracy, szkoły czy w podróż.

VOG Polska
VOG Polska Sp. z o.o. powstała w 1994 roku, początkowo pod nazwą KRESTO- Polska. W 1999 pozyskała nowego właściciela VOG AG-austriackie przedsiębiorstwo z centralno-europejską kompetencją, własnymi spółkami w 7 krajach, doświadczeniem w produkcji win i oleju jadalnego, jak również w imporcie oraz w handlu produktami spożywczymi i przemysłowymi. Przedsiębiorstwo VOG Polska Sp. z o.o. spełnia również wymagania International Food Standard (IFS) na poziomie wyższym. Certyfikowany system zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP gwarantuje bezpieczeństwo oraz wysoką jakość produktów.

Źródło:

VOG Polska