Kulinarne podróże bez wychodzenia z domu to trend, który cieszy się ogromną popularnością. Egzotyczne przyprawy, nietypowe składniki, zaskakujące połączenia smakowe – to wszystko sprawia, że nawet zwykłe posiłki mogą zyskać zupełnie nowy wymiar. A jednym z najprostszych sposobów na wzbogacenie codziennego menu są … dżemy, zwłaszcza te o nieoczywistych, tropikalnych smakach.
Z myślą o wszystkich, którzy chcą czerpać przyjemność z jedzenia każdego dnia, Herbapol połączył owoce egzotyczne z polskimi, tworząc smakowite, wyjątkowe duety. Nowe dżemy Herbapolu to doskonały sposób na urozmaicenie posiłków i odkrywanie nowych, zaskakujących smaków. Intrygują i inspirują do kulinarnych eksperymentów. Świetnie sprawdzą się nie tylko jako dodatek do pieczywa, naleśników, gofrów czy deserów, ale też idealnie skomponują się z nutami wytrawnymi. To zaproszenie do kulinarnej podróży pełnej przyjemności!
Oto pięć wariantów nowych dżemów Herbapolu:





Dżemy Herbapolu nie zawierają gumy guar. Dzięki oryginalnym nazwom i apetycznym, wyróżniającym się grafikom, łatwo odnaleźć je na półkach sklepowych.
Nowe dżemy egzotyczne Herbapolu są dostępne w sklepach spożywczych, super- i hipermarketach na terenie kraju.
Cena: ok. 5,99 zł/op.