
Stir-fry z białą kiełbasą z grzybami snow fungus w sosie teriyaki
Składniki: 150 g Grzybów Snow fungus suszonych 100 g Sosu teriyaki lub tonkatsu 2 łyżeczki Pasty z czosnku lub 2 pokrojone ząbki czosnku 1 łyżeczka
Składniki: 150 g Grzybów Snow fungus suszonych 100 g Sosu teriyaki lub tonkatsu 2 łyżeczki Pasty z czosnku lub 2 pokrojone ząbki czosnku 1 łyżeczka
Składniki: 2 łyżeczki Pasty z czosnku House of Asia lub 2-3 posiekane ząbki 2 puszki Grzybów shiitake w zalewie House of Asia 1 kg schabu
Składniki: 500 g pierś z indyka 2-3 łyżki mąki 2 łyżki posiekanego szczypiorku Marynata: 2 łyżki Sosu ostrygowego House of Asia 3 łyżki Sosu sojowego
Składniki: 2 łyżki Sosu ostrygowego House of Asia 2 łyżeczki Pasty z czosnku House of Asia lub 2 posiekane ząbki 100 g Panierki panko House
Wyjątkowy nastrój podkreślą dekoracje i ozdoby utrzymane w żółto-zielonej kolorystyce. Charakterystyczne dla Wielkanocy motywy dekoracyjne: zajączki, kurczaki, baranki, pisanki uzupełnią świąteczną aranżację. Wiosenne kwiaty: żonkile,
Wielkanocna tarta z Białą kiełbasą Sokołów Naturrino Na świątecznym stole z całą pewnością nie może zabraknąć białej kiełbasy. Jest ona nieodzownym elementem tradycyjnego żuru, równie
W tym roku Wielkanoc wypada 9 kwietnia, a więc zostało już niewiele czasu, by ułożyć menu dla całej rodziny i przygotować dania. Zatem jak mogłyby
Kiełbasa na wielkanocnym stole symbolizuje zdrowie, płodność i dostatek materialny, z kolei jajka to symbol zmartwychwstałego Jezusa, ale też oznaka nowego, odradzającego się po zimie
Fot. MOHITO Fot. MOHITO W nadchodzącym sezonie stawiamy na objętość – wrażenie robią bufiaste rękawy oraz duże falbany i kokardy. Nie brakuje również zmysłowych dekoltów,