Kabanosy doskonale wpisują się w codzienne potrzeby żywieniowe współczesnych konsumentów. Są wygodne w użyciu, uniwersalne i mają dobre wartości odżywcze. To smakowita przekąska, po którą łatwo można sięgnąć w każdej chwili i przy różnych okazjach – zarówno w domu, jak i w szkole czy pracy.
W asortymencie Sokołowa znaleźć można szeroki wybór kabanosów, produkowanych na bazie różnych rodzajów mięs, odpowiednio doprawionych i dostosowanych do określonych upodobań smakowych, a także do potrzeb dietetycznych. Teraz w ofercie pojawiły się dwie nowe propozycje.
Kabanero Sokołów to pierwszy tego typu produkt na polskim rynku. Te wyjątkowe kabanosy powstają z wysokiej jakości mięsa wieprzowego, a z zewnątrz są otulone wyraźnymi w smaku, aromatycznymi przyprawami. Są dostępne w dwóch wariantach: Kabanero w przyprawie pieprzowo-czosnkowej, które przypadną do gustu miłośnikom bardziej pikantnych nut oraz Kabanero w przyprawie paprykowej, które charakteryzują się intensywnym smakiem i aromatem papryki. Kabanero Sokołów to idealna przekąska na każdą okazję. Świetnie sprawdzą się także podczas spotkań towarzyskich.
Paluszki drobiowe z cielęciną Sokoliki to z kolei produkt stworzony z myślą o najmłodszych konsumentach. Podobnie jak pozostałe wyroby z tej linii, także te kabanosy wyróżnia „czysta etykieta”, czyli krótki i dobry skład, bez dodatku konserwantów. Ich atutem jest również wysoka mięsność. Paluszki Sokoliki stanowią dobre źródło pełnowartościowego białka, które jest niezbędnym elementem codziennej diety dzieci. Dzięki wysokiej jakości surowcom, z których powstają, a także odpowiednio dobranym przyprawom mają delikatny smak, który przypadnie do gustu najmłodszym. Doskonałe do spakowania do lunch boxu, a także do spożycia w domu jako przekąska lub element śniadania czy kolacji. Mają certyfikat „Przekreślonego Kłosa”, mogą więc po nie sięgać także osoby eliminujące gluten.
Ceny:
Kabanero Sokołów – 7,99 zł/op.
Paluszki drobiowe z cielęciną Sokoliki – 5,99 zł/op.